mandag 17. oktober 2011

Life's a bummer (when you're a hummer)

Tid for atter en traust og trist oppdatering. Tenker vi tar det i bilder.

Fra og med sånn ca september har trygdemisbruker Geir endelig funnet sin plass i livet, og han forsøker etter beste evne nå å betale tilbake til samfunnet gjennom å plukke rustne stifter og binderser fra gamle dokumenter på vegne av Statsarkivet. Sammen med kollega La:z skilter stifteplukkerduoen med hele 14 års høyere utdannelse. Hvem sa at en historiemaster ikke kan brukes til noe?

Hummerfiske 2011! Landkrabbe Geir var for andre året på rad med på å hale inn noen teiner første uka i oktober, og i motsetning til fjoråret ble det denne gangen også hummer! På bildet, som forøvrig er stjålet fra Facebook uten tillatelse, ser man en fornøyd kaptein Andreas med én av hele ni hummere som i løpet av uka ble halet opp av havet - noe som er rekord i nyere tid. Av hummerne fikk fem gleden av et varmt boblebad hjemme hos Andreas, én rømte mens tre fikk en snarlig retur til havet grunnet liten størrelse og/eller at de var vordende foreldre.


Oktoberfest med Sebastian og familie! Greit nok, dette bildet er fra 2008 og av de tre personene på denne eviggrønne klassikeren av et bilde var kun verdens kuleste bestemor (t.v.) med også denne gang, men ettersom kameraet fremdeles befinner seg i Oslo er det inntil videre skralt med ferske bilder å oppdrive. Men turbofamilien fremfor noen sviktet selvsagt heller ikke denne gangen, og disket opp med rålekker mat av beste tyske sort, overflod av god (sterk) drikke og et hav av godt humør!

Det obligatoriske chillabildet for å blidgjøre Kenneth. Bildet er rykende ferskt, selv om det skal godt gjøres å se det - for her er det slett ikke mye nytt. Gnagerne er fremdeles like sjelløse, hjernedøde og matglade som de alltid har vært. Selv kjøttmeiser fremstår atskillig glupere enn disse pelsdottene.


Wikioppdateringslogg
Ikke voldsomt mye å melde på denne fronten, ettersom ovennevnte har slukt mye av trygdetida.
  • Nøsk og nøsk litteratur: Sebastians hjertebarn, språket nøsk, har endelig fått en verdig artikkel eller to. Takk til Seb for initiativ og gedigne bidrag.
  • TrackMania, et dataspill for de som måtte lure, har merkelig nok også fått en artikkel. En altfor saklig en, med med raffe bilder.
  • Den en gang så mystiske Gorillapus tok seg bryet med å skrive en artikkel om selveste Norge! En bitteliten oppdatering kan være på sin plass, ettersom dette er et emne hvor utviklinga går i rivende fart.
  • Historie, en artikkel for spesielt interesserte? Takk igjen til gorilla for initiativ og bidrag.
  • Big Red, artikkel om tyggisen ingen egentlig liker.
  • Mindre endringer på Nils Olav, Per T., Om WikiMaud.

Hæpp..tror det var alt.1 kommentar:

Hallvard sa...

Så flott at du har fått deg jobb, då. Mor di sa du trivdest med han også, det er jo topp. Eg trivast så langt også ganske så bra med prestejobben i Kviteseid.